Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Det trenger ikke ta langt tid å lage hjemmelaget sild. Juks litt med påleggssild og vips så har du en egenprodusert sherryvariant!

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 glass glass peppersild peppersild
  • 0,5 stk stk rødløk rødløk
  • 1 cm cm ingefær, frisk ingefær, frisk
  • 0,5 stk stk gulrot gulrot
  • 1 cm cm pepperrot pepperrot
  • 1 dl dl sherry, tørr sherry, tørr
  • 2 ts ts pepper, hel sort pepper, hel sort
  • 1 ts ts sennepsfrø sennepsfrø
  • 2 stk stk laurbærblad laurbærblad

Framgangsmåte

  • Skjær rødløk, ingefær, gulrot og pepperrot i tynne skiver. 

  • Hell laken fra silden i en bolle og bland den med sherry, hel pepper og sennepsfrø.

  • Legg sild, rødløk, ingefær, gulrot, pepperrot og laurbærblad lagvis i et glass eller krukke.

  • Hell laken over og legg på lokk.

  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 2 uker.

Tips: Dersom du vil lage alt fra grunnen av kan du erstatte peppersild på glass og heller bruke kryddersildfileter og lage eddiklake.