Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Kjøp peppersild på glass og gjør det om til en fantastisk silderett med hjemmelaget salsa. Anrett den på fat og server sammen med rømme og salsa.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 glass glass peppersild peppersild

Salsa

  • 5 stk stk tomat tomat
  • 0,5 stk stk rødløk rødløk
  • 0,5 stk stk løk løk
  • 4 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 bunt bunt gressløk gressløk
  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød
  • 0,5 stk stk paprika paprika
  • 0,5 stk stk jalapeño jalapeño
  • 50 g g tomat, soltørket i olje tomat, soltørket i olje
  • 2 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 2 stk stk lime lime
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • rømme rømme

Framgangsmåte

  • Hell laken av silden og la sildebitene renne litt av seg på tørkepapir.

Salsa

  • Skold tomatene ved å skjære et kryss på toppen og senke dem i kokende vann et par minutter, så har du dem raskt over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær i små terninger.

  • Finhakk rødløk, løk, hvitløk, gressløk, chili, paprika, jalapeño og soltørkede tomater.

  • Bland grønnsakene med koriander, saften av lime og olivenolje.

  • Smak til med salt og pepper.

Server sildebitene med salsa og rømme ved siden av.