Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Silderullader kan du bruke til både forrett og tapas. Det er enkelt å lage, krever få ingredienser og det eneste tilbehøret du trenger er teriyakisaus. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g sildefilet sildefilet
  • 3 ss ss sesamfrø sesamfrø
  • 2 dl dl teriyakisaus teriyakisaus
  • salt og pepper salt og pepper
  • persille, frisk persille, frisk
  • tannpinner tannpinner

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 225 °C.

  • Del hver sildefilet i to på langs hvis de er store og strø litt salt, pepper og finhakket persille over.

  • Rull filetene sammen fra hodet mot halen. Fest hver rull sammen med en tannpinne.

  • Sett rullene tett sammen i en smurt ildfast form og strø sesamfrø over.

  • Stek silderulladene til de er pent brune, ca. 15 minutter.

Server silderulladene med teriyakisaus over.