Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Lag en god sildesalat med karri til påske. I denne oppskriften serveres den på flatbrød med ruccolasalat og dill, men du kan også servere den på brød.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 3 stk stk kryddersildfilet kryddersildfilet
  • 2 stk stk egg egg
  • 1,5 stk stk eple, grønt eple, grønt
  • 1 stk stk løk løk
  • 1 ss ss kapers kapers
  • 2 dl dl crème fraîche crème fraîche
  • 2 dl dl majones majones
  • 1 ss ss sukker sukker
  • 2 ss ss eddik, 7% eddik, 7%
  • 2 ss ss rapsolje rapsolje
  • 1 ss ss karri karri
  • pepper pepper

Tilbehør

  • flatbrød flatbrød
  • ruccolasalat ruccolasalat
  • dill, frisk dill, frisk

Framgangsmåte

  • Smak på sildefiletene og legg dem i vann eller melk et par timer dersom de er for salte.

  • Skjær sildefiletene i terninger.

  • Hardkok egg, skrell og finhakk.

  • Skjær eple i små terninger, finhakk løk og hakk kapers.

  • Rør sammen crème fraîche, majones, sukker, eddik, rapsolje og karri.

  • Tilsett sildebiter, egg, eple, løk og kapers i majonesblandingen.

  • Smak til med pepper.

Server sildesalaten på flatbrød med ruccolasalat og dill.