Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Spekesild med potet, løk og rødbeter servert med rømme og flatbrød er et tradisjonelt måltid. Med frisk dill på toppen er retten komplett.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk stk spekesildfilet spekesildfilet
  • 8 stk stk potet potet
  • 1 stk stk løk løk
  • 1 dl dl rødbete, syltet rødbete, syltet

Tilbehør

  • flatbrød flatbrød
  • dill, frisk dill, frisk

Framgangsmåte

  • Kok potet.

  • Skjær sildefiletene i brede strimler på tvers og kokt potet i tykke skiver.

  • Skjær løk i tynne skiver, og rødbete i terninger.

Server silden med potet, løk, rødbeter, rømme og flatbrød, og ha litt frisk dill på toppen.