Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Tomatsild er en klassiker blant påleggssild. I denne oppskriften har vi gitt den klassiske varianten en liten vri ved å tilsette ananas som gjør den litt friskere på smak.  

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 glass glass tomatsild tomatsild
  • 2 skiver skive ananas ananas
  • 1 dl dl sylteagurk sylteagurk
  • 2 ss ss dill, frisk dill, frisk
  • 1 dl dl ananasjuice ananasjuice
  • 1 ts ts peppermix peppermix

Framgangsmåte

  • Skjær ananas i biter, sylteagurk i små terninger og grovhakk dill.

  • Hell tomatsausen fra silden i en bolle og tilsett ananasjuice og dill.

  • Tilsett peppermix og smak til sausen.

  • Legg sild, ananas og sylteagurk lagvis i et glass eller krukke.

  • Hell over sausen og legg på lokk.

  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

Silden er holdbar i kjøleskap i ca. 2 uker.