Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Sjøkreps er noe av det mest delikate du kan servere fra grillen. Tilbehøret står du fritt til å velge selv, her kan du variere i det uendelige.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 12 stk stk sjøkreps sjøkreps
  • 1 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • 2 ts ts ingefær, frisk ingefær, frisk
  • 1 ts ts sitronsaft sitronsaft
  • 100 g g smør smør

Tilbehør

  • 4 skiver skive landbrød landbrød
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • lime lime

Framgangsmåte

  • Varm grillen.

  • Del sjøkreps i to på langs og fjern tarmstrengen.

  • Finhakk persille og riv ingefær.

  • Bland det godt sammen med sitronsaft og romtemperert smør.

  • Fordel smøret over kjøttet på sjøkrepsen.

  • Ha sjøkreps på grillen med skallet ned, og grill under lokk i 3 minutter.

Tilbehør

  • Pensle brød med olivenolje og grill det sprøtt på grillen.

Server grillet sjøkreps med brød og limebåter.