Grillet sjøkreps med urteolje

Sjøkreps trenger bare ett minutt på grillen, og i denne oppskriften lar du dem først trekke i en deilig urteolje, der du kan bytte ut noen av smakene etter egen ønske.
Vanskelighetsgrad
Middels
Antall porsjoner
Ingredienser
- 16 stk sjøkreps
- 2 dl bladpersille, frisk
- 2 dl kjørvel, frisk
- 1 ss purre
- 1 dl rapsolje
- 1 ss pinjekjerner
- salt og pepper
Tilbehør
- salat
- brød
Framgangsmåte
Del sjøkrepsene på langs og fjern tarmstrengen.
Kjør bladpersille, kjørvel og purre til en fin mos med en stavmikser eller food prosessor.
Tilsett rapsolje i tynn stråle under pisking. Ha i pinjekjerner og kjør blandingen jevn.
Smak urteoljen til med salt og pepper.
Pensle sjøkrepsene med urteolje og dem trekke i 10 minutter.
Grill sjøkrepsene 1 minutt på hver side.
Server sjøkrepsene på en seng av salat, med urteolje og brød ved siden av.