Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Sjøkreps trenger bare ett minutt på grillen, og i denne oppskriften lar du dem først trekke i en deilig urteolje, der du kan bytte ut noen av smakene etter egen ønske.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 16 stk stk sjøkreps sjøkreps
  • 2 dl dl bladpersille, frisk bladpersille, frisk
  • 2 dl dl kjørvel, frisk kjørvel, frisk
  • 1 ss ss purre purre
  • 1 dl dl rapsolje rapsolje
  • 1 ss ss pinjekjerner pinjekjerner
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • salat salat
  • brød brød

Framgangsmåte

  • Del sjøkrepsene på langs og fjern tarmstrengen.

  • Kjør bladpersille, kjørvel og purre til en fin mos med en stavmikser eller food prosessor.

  • Tilsett rapsolje i tynn stråle under pisking. Ha i pinjekjerner og kjør blandingen jevn.

  • Smak urteoljen til med salt og pepper.

  • Pensle sjøkrepsene med urteolje og dem trekke i 10 minutter.

  • Grill sjøkrepsene 1 minutt på hver side.

Server sjøkrepsene på en seng av salat, med urteolje og brød ved siden av.