Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Deilig ananassalsa med hint av spicy chili og frisk koriander. Passer utmerket som tilbehør til grillet laks i sommer. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 0,5 stk stk ananas ananas
  • 2 stk stk vårløk vårløk
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 dl dl koriander, frisk koriander, frisk
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • 1 ss ss sesamolje sesamolje
  • 0,5 stk stk sitroner sitron

Framgangsmåte

  • Skjær ananas i små biter. 

  • Skjær vårløk i tynne ringer, finhakk chili og koriander.

  • Rør sammen olivenolje, sesamolje og saften fra sitron.

  • Vend ananas, vårløk, chili og koriander inn i dressingen.