Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Gi grillmaten spennende tilbehør med denne oppskriften. Den består av mettende middagsbygg, grønnsaker og en smakfull dressing.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 dl dl byggris byggris
  • 0,5 stk stk gulrot gulrot
  • 0,5 stk stk paprika, søt paprika, søt
  • 1 stilk stilk selleri selleri
  • 1 stk stk vårløk vårløk

Dressing

  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 ss ss ingefær, syltet ingefær, syltet
  • 2 ss ss eplecidereddik eplecidereddik
  • 0,5 dl dl rapsolje rapsolje
  • 1 ts ts sukker sukker
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Kok middagsbygg etter anvisningen på pakken, og avkjøl.

  • Riv gulrot grovt, og skjær paprika i små terninger.

  • Skjær stangselleri og vårløk i tynne skiver, og bland sammen med de andre ingrediensene til salaten.

Dressing

  • Riv hvitløk, finhakk syltet ingefær og bland sammen med eplecidereddik.

  • Pisk inn rapsolje, og smak til med sukker, salt og pepper.

  • Vend inn litt dressing i salaten, og ha resten ved siden av.