Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Fylte paprika kan serveres enten som forrett eller som tilbehør til foreksempel grillet tørrfisk eller klippfisk.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk stk ansjosfilet ansjosfilet
  • 1 stk stk sjalottløk sjalottløk
  • 2 dl dl basilikum, frisk basilikum, frisk
  • 2 ss ss kapers kapers
  • 3 stk stk tomat tomat
  • 4 stk stk paprika paprika
  • salt og pepper salt og pepper
  • olje olje

Framgangsmåte

  • Finhakk ansjos, sjalottløk, basilikum og kapers.

  • Skjær tomat i små terninger og bland sammen med ansjos, sjalottløk, basilikum og kapers.

  • Smak til tomatblandingen med salt og pepper.

  • Del hver paprika i to og rens dem. Pensle dem med olje.

  • Fordel tomatblandingen i paprikahalvdelene, og legg dem på varm grill til de er gjennomvarme.