Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Gresk salat er en klassiker som tilbehør til grillmat. Ikke så rart, med tanke på at den er så frisk og lett å lage. Denne oppskriften trenger du til grillmiddagen!

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1 stk stk rødløk rødløk
  • 1 stk stk agurk agurk
  • 1 stk stk paprika, grønn paprika, grønn
  • 4 stk stk tomat tomat
  • 3 ss ss rødvinseddik rødvinseddik
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • 1 dl dl oliven, sort oliven, sort
  • 150 g g fetaost fetaost
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Skjær rødløk, agurk, paprika og tomat i skiver og legg alt over i en bolle.

  • Bland sammen rødvinseddik og olivenolje, og smak til med salt og pepper.

  • Drypp eddikmarinaden over grønnsakene og vend den inn sammen med sorte oliven.

  • La salaten stå i ca. 5 minutter, og legg til slutt biter med fetaost på toppen.