Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Grillede gulrøtter med pekannøtter er et spennende og velsmakende tilbehør som passer perfekt til sjømat. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk stk gulrot gulrot
  • 80 g g pekannøtter pekannøtter
  • 0,5 stk stk sitroner sitron
  • 1 ss ss olivenolje olivenolje
  • 0,5 ts ts sukker, brunt sukker, brunt
  • salt salt

Framgangsmåte

  • Skjær gulrot i staver, og legg dem i en grillform eller på smurt grillfolie sammen med grovhakkede pekannøtter.

  • Riv skallet og press saften av sitron og bland med gulrotstavene.

  • Drypp over olivenolje og dryss over brunt sukker og litt salt.

  • Legg på grillen, legg på lokk og grill i ca. 15 minutter, eller til gulrotstavene blir gylne og knapt møre.  

Tips: Denne oppskriften passer utmerket til grillet sjømat.