Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Prøv å legge paprika på grillen i sommer. Det smaker utrolig godt både som en egen tapasrett eller som tilbehør til sommerens grillmat.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 2 stk stk paprika, gul paprika, gul
  • 2 ss ss solsikkeolje solsikkeolje
  • salt salt

Framgangsmåte

  • Pensle paprikaene inn med solsikkeolje og legg dem på direkte varme på grillen. 

  • Når de har fått litt svarte flekker er de møre og ferdiggrillet. Skinnet kan gjerne bli litt svidd.

  • Pakk dem lett inn i folie i noen minutter, da kan skinnet lett rives av.

  • Del hver paprika i fire, og bland fargene.

  • Dryss over litt salt før servering.

Tips: Grillet paprika passer som tilbehør til grillet klippfisk, men også til makrell.