Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Salat er lett å lage og passer utmerket i sommervarmen. Denne oppskriften med ruccola, bær og melon er utmerket tilbehør til grillet fet fisk som makrell og laks.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1 stk stk crispisalat crispisalat
  • 1 pakke pakke ruccolasalat ruccolasalat
  • 0,5 stk stk melon melon
  • 100 g g jordbær jordbær
  • 100 g g blåbær blåbær
  • olivenolje, kaldpresset olivenolje, kaldpresset
  • balsamicoeddik balsamicoeddik
  • flaksalt flaksalt
  • pepper pepper

Framgangsmåte

  • Vask crispisalat og ruccola, og ha i en bolle.

  • Skjær melon og jordbær i biter, og vend inn i salaten sammen med blåbærene.

  • Drypp over litt kaldpresset olivenolje og balsamicoeddik, og dryss med flaksalt og kvernet pepper.

  • Pynt gjerne med friske urter.