Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Den søte smaken av grillet nektarin passer perfekt sammen med grillet laks. Prøv denne enkle og friske salaten i sommer.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk stk nektarin nektarin
  • 1 stk stk rødløk rødløk
  • 1 ss ss timian, frisk timian, frisk
  • 65 g g salat, småbladet salat, småbladet
  • 40 g g ruccolasalat ruccolasalat
  • 125 g g mozzarella, revet mozzarella, revet
  • 1 ss ss olivenolje olivenolje
  • 0,5 ts ts flaksalt flaksalt
  • balsamicosirup balsamicosirup

Framgangsmåte

  • Varm opp grillen.

  • Skjær nektarin i båter og grill båtene i ca. 1 minutt på hver side.

  • Skjær rødløk i strimler og finhakk timian.

  • Bland nektarin, rødløk, timian, småbladet salat, ruccolasalat og mozzarella i en salatbolle.

  • Ha over olivenolje, dryss med flaksalt og smak til med balsamicosirup. 

Server salaten med den sjømaten du måtte ønske.

Tips: Marinert, grillet laks vil være et godt alternativ til denne friske salaten.