Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Salsa er godt tilbehør til grillet fisk og sjømat. Denne oppskriften er en ny vri av den klassiske tomatsalsaen. Denne kan serveres både varm og kald.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 0,5 stk stk rødløk rødløk
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 stk stk sitroner sitron
  • 2 dl dl mais mais
  • 1 dl dl olivenolje olivenolje
  • 2 dl dl koriander, frisk koriander, frisk
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Finhakk paprika og rødløk, og skjær hvitløk i tynne skiver.

  • Press saft av sitron. 

  • Stek mais i olivenolje i 1-2 minutter. 

  • Tilsett paprika, rødløk og hvitløk, og la det surre til løken er myk. 

  • Ha i sitronsaft og hele korianderblad.

  • Smak til med salt og pepper.