Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Sett fart på tomatsalaten med lime, chili og koriander. Oppskriften er en spennende vri på en klassisk salat, og den passer til alle typer sjømat - ikke minst grillet fisk.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 8 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 2 stk stk vårløk vårløk
  • 2 stk stk tomat tomat
  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød
  • 0,5 stk stk chili, grønn chili, grønn
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 2 dl dl koriander, frisk koriander, frisk
  • 2 stk stk lime lime
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Skjær tomat i biter og vårløk i skiver, og del cherrytomater i to.

  • Ta ut frøene og skjær chili i tynne skiver.

  • Hakk hvitløk og korianderblader, og press saften av lime.

  • Bland sammen alle ingrediensene, og smak til med salt og pepper.

Tips: Bruk gjerne tomater med ulik farge og størrelse.