Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g torskefilet torskefilet
  • 0,5 ts ts salt salt
  • 0,5 stk stk purre purre
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • 1 dl dl matfløte matfløte
  • 0,5 terning terning fiskebuljong fiskebuljong
  • 2 dl dl kokosmelk kokosmelk
  • 2 ts ts curry paste, rød curry paste, rød

Salat

  • 0,5 stk stk isbergsalat isbergsalat
  • 6 stk stk reddik reddik
  • 1 stk stk eple eple

Tilbehør

  • ris ris

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.
  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skjær purre og paprika i biter, og surr det i olivenolje til purren er myk.
  • Ha i matfløte og smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.
  • Tilsett kokosmelk og rød curry paste, og gi det et oppkok.
  • Legg torskestykkene i en ildfast form, og hell grønnsakene og sausen over.
  • Bak i stekeovnen til fisken er ferdig, 8-10 minutter.

Salat

  • Skjær isbergsalat i strimler, reddik i tynne skiver og eple i små biter.
  • Bland salatingrediensene sammen.

Server den ovnsbakte torsken med ris og salat.