Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Barnas grønne fiskegryte med torsk er enkel å lage, og har en søt og fyldig smak som barn liker. I tillegg inneholder den masse antioksidanter, kalium og vitamin C og D.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 100 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 200 g g søtpotet søtpotet
  • 0,25 stk stk brokkoli brokkoli
  • 1 stk stk paprika, grønn paprika, grønn
  • 300 g g erter, fryst erter, fryst
  • 0,5 stk stk banan banan
  • 2 stk stk eggeplomme eggeplomme
  • 1 ts ts olivenolje olivenolje

Framgangsmåte

  • Skjær torsk i biter og sjekk for bein.

  • Skjær søtpotet, brokkoli og paprika i biter.

  • Kok søtpoteten møre i usaltet vann under lokk i ca. 15 minutter.

  • Ha i brokkoli, paprika og erter etter 10 minutters koking. 

  • Tilsett torsken de siste 3-4 minuttene og la trekke.

  • Hell kokevannet i en skål og ha banan, eggeplomme og olivenolje i kasserollen.

  • Spe på med litt av kokevannet og mos med en gaffel eller stavmikser til ønsket konsistens. 

Denne fiskegryten passer til barn fra 6 måneder og opp.

Tips: Barnematen kan fint fryses ned i porsjoner slik at det er enkelt å varme opp igjen.