Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Stekt torsk mellom to gode brødskiver er en rask og enkel middag i en travel hverdag. Selv om du har det travelt trenger det ikke være vanskelig å lage sunn middag.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 ss ss pepper, grovmalt pepper, grovmalt
  • 1 ts ts timian, tørket timian, tørket
  • 2 ss ss smør smør
  • 1 ss ss olivenolje olivenolje
  • 100 g g bacon bacon

Dressing

  • 2 dl dl lettrømme lettrømme
  • 1 ss ss sennep sennep
  • 1 ts ts sukker sukker

Tilbehør

  • 2 stk stk tomat tomat
  • 8 blad blad romanosalat romanosalat
  • 8 skiver skive landbrød landbrød

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i porsjonsstykker.

  • Bland pepper og timian, og vend torsken i krydderblandingen.

  • Dryss torsken med salt og stek i en blanding av smør og olivenolje, ca. 3 minutter på hver side.

  • Stek bacon sprøtt og la renne av på et tørkepapir.

Dressing

  • Bland sammen ingrediensene til dressingen.

  • Smak til med litt sennep og sukker.

Tilbehør

  • Skjær tomat i skiver og vask salaten.

  • Rist brødskivene.

  • Ha torsk, bacon, dressing, tomat og salat på halvparten av brødskivene.

Ha resten av brødskivene over, og server.