Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Lag spennende fiskekaker med torsk, potet og løk, og server med salat ved siden av. Denne oppskriften har vi hentet fra England.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g torskefilet torskefilet
  • 250 g g potet potet
  • 4 stk stk egg egg
  • 1 stk stk løk løk
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 bunt bunt bladpersille, frisk bladpersille, frisk
  • 1 ss ss olivenolje olivenolje
  • 1 ss ss rapsolje rapsolje
  • salat, blandet salat, blandet

Tilbehør

Framgangsmåte

  • Kok torsken og flak den.

  • Skrell og kok potet, og mos til en jevn mos.

  • Finhakk løk og hvitløk, og surr dem myke i olivenolje.

  • Bland fisken, potetmosen og løken til en jevn deig.

  • Skill egg og bland eggeplomme og finhakket persille godt inn i deigen.

  • Pisk eggehvite og vend inn i deigen.

  • Bruk to spiseskjeer til å forme jevne kaker og stek dem i rapsolje på sterk varme.

Sever fiskekakene med salat.