Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Minestronesuppe er en italiensk grønnsakssuppe som gjerne har både parmesanost og pasta blant ingrediensene. I denne varianten har vi også torsk som gjør suppen både mettende og god.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 stk stk løk løk
  • 1 stk stk gulrot gulrot
  • 3 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • olivenolje olivenolje
  • 2 dl dl hvitvin hvitvin
  • 8 dl dl fiskebuljong fiskebuljong
  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød
  • 200 g g spaghetti spaghetti
  • 200 g g cherrytomat cherrytomat
  • 0,5 dl dl oliven, sort oliven, sort
  • 4 ss ss pesto pesto
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • brød brød
  • 4 ss ss parmesanost parmesanost

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker.

  • Stek torskestykkene i olivenolje i 3 minutter på den ene siden, snu dem og stek i 2 minutter på den andre siden.

  • Knekk spaghettien i mindre biter og kok etter anvisning på pakken.

  • Skjær gulrot i små terninger, og finhakk løk, hvitløk og chili.

  • Surr gulrot, løk og hvitløk i litt olivenolje.

  • Tilsett hvitvin og kok i 5 minutter.

  • Tilsett fiskebuljongen og kok opp.

  • Tilsett chili, og smak til med salt og pepper.

  • Ha cherrytomater, oliven og den kokte spaghettien i suppen.

  • Legg fisken i suppetallerkener og hell suppen over. 

Server suppe med en skje pesto og revet parmesan over, med brød ved siden av.