Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne gryten med torsk og grønnsaker er proppfull av både farger og smak. Denne oppskriften vil nok falle i smak hos både store og små, og kan fort bli en favoritt.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 stk stk løk løk
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 stk stk gulrot gulrot
  • 0,25 stk stk squash, grønn squash, grønn
  • 2 ss ss olje olje
  • 6 dl dl vann vann
  • 2 ss ss karri karri
  • 200 g g hermetiske tomater, grovhakkede hermetiske tomater, grovhakkede
  • 1 terning terning fiskebuljong fiskebuljong
  • 1 dl dl mais mais

Tilbehør

  • ris ris

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker.

  • Grovhakk løk og hvitløk, finhakk chili og skjær gulrot og squash i tynne skiver.

  • Brun løk og hvitløk i olje i en kasserolle, og tilsett vann og karri. 

  • Ha i chili og hermetiske tomater, og smak til med fiskebuljong. 

  • La gryten koke i 5 minutter. 

  • Tilsett gulrot og squash, og kok til gulrotskivene er nesten helt møre. 

  • Ha torsk og mais i gryten, og kok i ca. 3 minutter.

Server fiskegryten med ris ved siden av. 

Tips: Tilsett gjerne litt gurkemeie i risen for å få en fin gulfarge.