Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne oppskriften på nachos med torsk og avokadodressing er utrolig smakfull og kan fort bli en ny favoritt hos barna. Oppskriften passer for 10 barn på SFO.

Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 800 g g torskefilet torskefilet
  • 2 ss ss tacokrydder tacokrydder
  • 3 ss ss olje olje
  • 1 stk stk paprika, gul paprika, gul
  • 3 stk stk tomat tomat
  • 3 stk stk vårløk vårløk
  • 200 g g nachochips nachochips
  • 2 dl dl ost, revet ost, revet

Tilbehør

  • 0,5 stk stk isbergsalat isbergsalat
  • 0,5 stk stk agurk agurk
  • 1 boks(er) boks(er) mais mais
  • 0,5 glass glass tacosaus tacosaus

Framgangsmåte

  • Fjern skinn og bein hvis nødvendig, og del fisken i små terninger. Bland tacokrydderet med olje og ha det over fisken.

  • Vask og rens paprika, tomater og vårløk. Del paprika og tomat i små terninger og vårløk i skiver.

  • Ha nachochipsen i en stor ildfast form eller langpanne. Fordel tomat, paprika og vårløk over. Legg på torsketerningene og dryss over ost.

  • Stekes ved 200 °C i 15 minutter.

Avokadodressing

  • Del avokadoen i to, ta ut kjøttet og mos det med en gaffel.

  • Finhakk hvitløk.

  • Bland avokado, hvitløk, lettrømme og limesaft, og smak til med litt sukker og salt.

Tilbehør

  • Vask og rens isbergsalat og agurk. Del salaten i strimer og agurken i terninger.

  • Lag en salat av isbergsalat, agurk og mais.

Server nachos med salat, avokadodressing og tacosaus.

Tips: Ønsker du å lage tacokrydderet selv, kan du bruke denne oppskriften.