Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Dette er en enkel oppskrift på middag når tiden er knapp. Du legger grønnsaksblanding og fisk i en form. Klar, ferdig, bak i ovn - og middagen kan serveres.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 300 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 400 g g grønnsaksblanding grønnsaksblanding
  • 400 g g pommes frites pommes frites
  • 3 dl dl sursøt saus sursøt saus

Tilbehør

  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær fiskefiletene i like store stykker.

  • Ha grønnsaker og pommes frites i en smurt ildfast form og dryss over litt salt og pepper.

  • Legg fisk over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper.

  • Stek til fisk, grønnsaker og pommes frites er ferdig, ca. 15 minutter.

Server med sursøt saus og dryss over litt finhakket gressløk hvis du har det.

Tips: Om du ønsker en sprøere pommes frites kan du gjerne steke den for seg selv, etter anvisning på pakken.