Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Gi torsk en indisk vri neste gang du vil prøve noe nytt. Denne oppskriften har mye godt krydder som gir fisken en god smak. Server med nanbrød, gulrot og tomat.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 1 ts ts garam masala garam masala
  • 1 ts ts chilipulver chilipulver
  • 0,25 ts ts gurkemeie gurkemeie
  • 0,5 ts ts salt salt
  • 3 ss ss olivenolje olivenolje
  • 2 ss ss sitronsaft sitronsaft

Tilbehør

  • 4 stk stk nanbrød nanbrød
  • 4 stk stk gulrot gulrot
  • 4 stk stk tomat tomat

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær torsken i serveringsstykker og tørk dem.

  • Press hvitløk, finhakk koriander, og bland sammen med garam masala, chilipulver, gurkemeie og salt.

  • Bland krydderblandingen med litt olivenolje om gangen, og rør inn sitronsaft til slutt.

  • Vend torskestykkene i krydderblandingen og ha alt i en smurt ildfast form.

  • Bak i stekeovnen i ca. 10 minutter.

Tilbehør

  • Varm nanbrød etter anvisning på pakken.

  • Riv gulrot grovt, og skjær tomat i båter.

Server torsk masala med nanbrød, gulrot og tomat ved siden av.