Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Ovnsbakt torsk med høstens epler og hodekål. Dette er en enkel og god oppskrift til hverdagen. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 800 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 0,5 stk stk løk løk
  • 0,25 stk stk hodekål hodekål
  • 3 stk stk eple eple
  • 2 dl dl vann vann
  • 1 ss ss sennep, grov sennep, grov
  • 1 dl dl crème fraîche crème fraîche
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • potet potet

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær torsken i serveringsstykker.

  • Grohakk løk, og skjær hodekål og eple i biter.

  • Ha løk, hodekål og eple i en smurt ildfast form, og legg over torskestykkene.

  • Dryss over salt og pepper, og hell vann i formen.

  • Stek formen i stekeovnen i ca. 15 minutter.

  • Bland sammen sennep og crème fraîche og hell i formen ved servering.

Server med kokte poteter.