Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Dette er oppskriften på litt eksotisk luksus i hverdagen. Torsken er ferdig på langt under halvtimen og smaker deilig. Tomatene kan du bytte ut eller supplere med andre grønnsaker.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 ts ts salt salt
  • 0,5 ts ts pepper, grovmalt pepper, grovmalt
  • 4 ts ts smør smør
  • 4 skiver skive spekeskinke spekeskinke
  • 200 g g cherrytomat cherrytomat

Tilbehør

  • potetmos potetmos
  • brokkoli brokkoli

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær torsk i serveringsstykker og dryss salt og pepper over.

  • Legg en teskje smør på hvert torskestykke.

  • Rull en skive skinke rundt hvert torskestykke og legg dem i en smurt ildfast form.

  • Legg tomatene i formen og stek i ca. 10 minutter.

Server torsken med potetmos og kokt brokkoli. Dryss gjerne litt hakket persille over om du har det.