Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Om du har fiskerester igjen fra middagen i går kan du bruke dem i en god salat. Denne oppskriften er enkel og god. Med focaccia ved siden av har du en fin lunsj.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 8 skiver skive bacon bacon
  • 125 g g salat, småbladet salat, småbladet
  • 0,5 stk stk agurk agurk
  • 8 stk stk reddik reddik
  • 400 g g kidneybønner, hermetiske kidneybønner, hermetiske
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • flaksalt flaksalt
  • pepper, grovmalt pepper, grovmalt

Tilbehør

  • focaccia focaccia

Framgangsmåte

  • Del fisken i litt mindre stykker og kok i lettsaltet vann i ca. 5 minutter.

  • Stek baconskivene sprø og gylne i tørr stekepanne.

  • Vask salaten og tørk den godt. 

  • Skjær agurk i tynne staver, og reddik i tynne skiver. 

  • Skyll kidneybønnene i kaldt vann og la de renne godt av seg. 

  • Bland alle grønnsakene i en salatbolle eller fordel dem på tallerkener.

  • Flak fisken og ha over salaten sammen med bacon, og drypp over olivenolje. 

  • Dryss over litt flaksalt og nykvernet sort pepper.

Server med focaccia.