Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Stekt lettsaltet torsk passer godt til den søte bananen. Med denne spennende oppskriften imponerer du familien en enkel hverdag. Velg bananer som fortsatt er litt grønne i skallet.

Vanskelighetsgrad Veldig enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 750 g g torskefilet, lettsaltet med skinn torskefilet, lettsaltet med skinn
  • 2 stk stk banan banan
  • pepper pepper
  • smør smør

Tilbehør

  • ris ris
  • sitroner sitron

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker og dryss med pepper.

  • Stek fisken med skinnsiden ned i smør på middels varme i 6 minutter, legg på lokk og stek videre i ca. 4 minutter. 

  • Skjær banan i skiver og stek i smør i ca. et halv minutt på hver side.

Server torsken med stekt banan, kokt ris og sitronbåter.