Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Her skal torsken bare trekke i buljongen, ikke koke, da holder fisken seg hel og saftig, og buljongen holder seg klar og fin.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 200 g g nudler nudler
  • 2 stk stk sitrongress sitrongress
  • 2 stilk stilk selleri selleri
  • 4 skiver skive ingefær, frisk ingefær, frisk
  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød
  • 2 stk stk gulrot gulrot
  • 4 dl dl vann vann
  • 0,5 dl dl soyasaus soyasaus
  • koriander, frisk koriander, frisk

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker.

  • Kok nudler etter anvisning på pakken.

  • Bank sitrongresset med skaftet på en kniv eller lignende.

  • Skjær stangselleri, ingefær, chili og gulrot i tynne skiver.

  • Ha sitrongress, selleri, ingefær, chili, vann og soyasaus i en kasserolle, kok opp og la det trekke i 2 minutter.

  • Tilsett torsk og gulrot, legg på lokk og la trekke i 10 minutter.

  • Ta ut torsken og tilsett finhakket koriander.

Server torsken med nudler og buljongen.