Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Wraps kan fylles med det du måtte ønske, både varmt og kaldt. I denne oppskriften foreslår vi at du fyller den med stekt torsk, salat med nøtter og chilidressing. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 ss ss salt salt
  • 5 ss ss worcestershiresaus worcestershiresaus
  • 1 stk stk lime lime
  • 1 ss ss rapsolje rapsolje
  • grillfolie grillfolie

Salat

  • 2 stk stk hjertesalat hjertesalat
  • 200 g g cherrytomat cherrytomat
  • 0,5 stk stk rødløk rødløk
  • 0,5 potte potte basilikum, frisk basilikum, frisk
  • 1 ss ss olivenolje olivenolje
  • 1 ts ts balsamicoeddik balsamicoeddik
  • 1 dl dl cashewnøtter cashewnøtter

Dressing

  • 2 ss ss sweet chilisaus sweet chilisaus
  • 100 g g majones majones
  • 4 stk stk tortillawrap tortillawrap

Framgangsmåte

  • Skjær torskefileten i lange jevne stykker.

  • Krydre med salt, og drypp over worcestershiresaus og saften av lime.

  • Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje.

  • Legg torsken på folien.

  • Stek den på grillen i ca. 2 minutter, snu den og stek den 2 minutter på den andre siden.

Salat

  • Vask hjertesalaten og la alt vannet renne godt av.

  • Skjær salaten i strimler, og del cherrytomat i to.

  • Finhakk rødløk og riv basilikumbladene.

  • Rør sammen olivenolje og balsamicoeddik.

  • Ha salaten, cherrytomat, rødløk og basilikumblader i en bolle, hell over oljedressingen og bland sammen.

  • Finhakk cashewnøtter og dryss over salaten.

Dressing

  • Rør sammen majones og sweet chilisaus til dressingen. 

  • Smør litt dressing langs midten av hver tortillawrap, og legg salat og stekt torsk over.

Brett, rull sammen og server.

Tips: Dersom du ikke har tilgang til grill kan torsken også stekes i stekepannen.