Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Lag tex mex-fisk neste gang du skal på tur. Skjær alt ferdig hjemme, så alt du trenger å gjøre når du kommer frem er å steke seien og varme tortillawraps.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 0,5 dl dl hvetemel hvetemel
  • 1 ss ss tacokrydder tacokrydder
  • olje olje
  • plastpose, tynn plastpose, tynn

Tilbehør

  • 4 stk stk tortillawrap, grov tortillawrap, grov
  • 0,5 stk stk isbergsalat isbergsalat
  • 0,25 stk stk agurk agurk
  • 1 stk stk gulrot gulrot
  • 50 g g mais mais
  • 2 ss ss tacosaus tacosaus
  • 4 ss ss kesam kesam
  • grillfolie grillfolie

Framgangsmåte

  • Skjær fisken i terninger på 3 cm.

  • Bland hvetemel og tacokrydder i en tynn plastpose.

  • Ha fisken i posen sammen med melblandingen og bland forsiktig.

  • Varm litt olje på en steketakke eller bålwok, og stek fisketerningene. Snu fisken forsiktig når den har fått god stekeskorpe. Fisken skal sprøstekes.

Tilbehør

  • Pakk tortillawraps inn i grillfolie og varm dem.

  • Vask og rens isbergsalat og agurk, og skjær dem i tynne strimler.

  • Vask, rens og riv gulrot på et rivjern.

  • Fyll tortillawraps med salat, agurk, gulrot og mais. 

  • Legg fisken over og topp med tacosaus og kesam.

Pakk sammen og server.

Tips: Denne oppskriften er uten egg, skalldyr og nøtter. Den blir også melkefri om den serveres uten kesam.