Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Uer egner seg veldig godt på grillen. I denne oppskriften marinerer du den med bladpersille, og setter spiss med chili. Sterke smaker er nemlig perfekt til uer.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 800 g g uerfilet, uten skinn og bein uerfilet, uten skinn og bein
  • olje olje

Marinade

  • 3 ss ss bladpersille, frisk bladpersille, frisk
  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 dl dl olivenolje olivenolje
  • 1 dl dl sitronsaft sitronsaft
  • 1 ts ts rosépepper rosépepper
  • 2 ts ts salt salt

Tilbehør

  • blandet salat blandet salat
  • rødløk rødløk

Framgangsmåte

  • Finhakk bladpersille og chili, og bland sammen med resten av ingrediensene til marinaden.

  • Del uer i serveringsstykker og la dem ligge 15 minutter i marinaden.

  • La marinaden renne godt av, og pensle uerstykkene med litt olje.

  • Grill uerstykkene i dobbel grillrist i ca. 2-3 minutter på hver side.

Server grillet uer med salat og rødløk skåret i ringer.