Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Med risnudler, hvitløk, ingefær og curry paste får denne woken en asiatisk smak. Om du ønsker ekstra grønnsaker kan de finsnittes og stekes sammen med fisken.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g uerfilet, uten skinn og bein uerfilet, uten skinn og bein
  • 3 stk stk vårløk vårløk
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 2 cm cm ingefær, frisk ingefær, frisk
  • 2 ss ss olje olje
  • 0,5 terning terning fiskebuljong fiskebuljong
  • 3 ss ss soyasaus soyasaus
  • 2 kvister kvist koriander, frisk koriander, frisk
  • 150 g g risnudler risnudler
  • 1 ts ts salt salt
  • 2 ts ts curry paste, rød curry paste, rød
  • 2,5 dl dl vann vann

Framgangsmåte

  • Kok risnudlene etter anvisningen på pakken.

  • Skjær fisken i biter, 3 cm store og dryss over salt.

  • Vask og rens vårløk, og skjær i biter på 3 cm.

  • Rens og finhakk hvitløk.

  • Vask, rens og riv ingefær.

  • Varm olje i en wokpanne og tilsett fisk, hvitløk og ingefær. Surr fisken ca. 1 minutt på hver side.

  • Ha i curry paste, soyasaus, fiskebuljong og vann. Kok opp.

  • Tilsett deretter kokte nudler og vårløk, og la det småkoke et par minutter.

Server woken med friske korianderblader drysset over.

Tips: Retten kan lages i en vanlig stekepanne med litt høy kant eller en gryte i stedet for wokpanne.