Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Inviter venner og familie til grillfest med breiblabb på menyen. Breiflabben passer godt på grillen fordi fiskekjøttet er fast og tåler varme. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 800 g g breiflabbfilet breiflabbfilet
  • 2 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • 2 ss ss timian, frisk timian, frisk
  • 0,5 stk stk sitroner sitron
  • 0,5 ts ts salt salt
  • 1 dl dl rapsolje rapsolje

Tilbehør

  • potetsalat potetsalat
  • tomatsalat tomatsalat

Framgangsmåte

  • Skjær breiflabb i serveringsstykker. 

  • Finhakk persille og timian, og press saften av sitron.

  • Bland persille og timian med sitronsaft, salt og rapsolje til en marinade.

  • Legg breiflabbstykkene i marinaden og la den trekke i ca. 1 time.

  • Grill breiflabben på middels varme i ca. 10 minutter.

Server grillet breiflabb med potetsalat og tomatsalat.