Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne marinaden komplimenterer breiflabb og steinbit, med spennende smaker av tandoori, gurkemeie og koriander. La fisken marinere i kjøleskap i 1 time før bruk. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 1 ts ts gurkemeie gurkemeie
  • 2 ts ts tandoori masala tandoori masala
  • 2 dl dl yoghurt, naturell yoghurt, naturell

Framgangsmåte

  • Finhakk koriander.

  • Bland koriander, gurkemeie og tandoori masala i yoghurten.

  • Ha fisken i marinaden og la den ligge i minst 1 time i kjøleskap.

  • Ta fisken ut av kjøleskapet 15-30 minutter før bruk, og pensle med olje før du legger den på grillen.

Tips: Hvis du ikke har grill kan du også steke fisken i en stekepanne, gjerne grillpanne.