Hopp til hovedinnhold
Primær navigasjon
Søk
Meny
Tast inn ditt søkeord og trykk enter
Søk
Oppskrifter
Sjømatskolen
Inspirasjon og ideer
Sesonger for sjømat
Hverdagsmiddager
Fiskemiddag til barna
Fakta om fisk og skalldyr
Om oss
Følg oss
Facebook
Twitter
Instagram
Smulesti
Hjem
Oppskrifter
Forretter
Forretter
Nydelige småretter som kan brukes til forrett og på koltbord.
Scroll to category content
Scroll to category content
Vis alle
Hverdag
Raske retter
Fest
Streetfood
Skrei
Filter
Filter
Sjømatart
Alle sjømatarter
Fjordørret
Blåkveite
Lodde
Reker
Taskekrabbe
Plaice
Flyndre
Torsk
Lutefisk
Sei
Lange
Uer
Laks
Regnbueørret
Ishavsrøye
Makrell
Sild
Brisling
Hyse/kolje
Breiflabb
Kveite
Steinbit
Piggvar
Reker
Krabbe
Kongekrabbe
Hummer
Blåskjell
Kamskjell
Østers
Kråkebolle
Isgalt
Hjerteskjell
Klippfisk
Tørrfisk
Brosme
Sjøkreps
Lyr
Islandsk kamskjell
Skrei
Skate
Gravlaks
Matjessild
Røkt laks
Rakfisk
Gravlaks
Filtrer etter sjømatart
Vanskelighetsgrad
Alle vanskelighetsgrader
Uvisst
Veldig enkelt
Enkelt
Middels
Vanskelig
Veldig vanskelig
Filtrer etter vanskelighetsgrad
Type rett
Alle typer retter
Ris
Winter entree
Traditional Norwegian
Forrett
Forrett
Grillet
Buffet
Pasta
Salat
Sandwich
Små retter
Suppe
Sushi og sashimi
Tapas
Siderett
Sjømat på tur
Wok
Grillet
Stekt
Ovnsbakt
Kokt
Gryte
Secondo piatto (meat or fish dish)
Hovedrett
Festmåltid
Filtrer etter type rett
Bruk filter
Enkelt
20-40 min
Spinatvafler med røkelaks og pepperrotrømme
2/5
Middels
20 min
Kamskjell med grønnkål- og pæresalat
Enkelt
20-40 min
Røkt lakserøre på rugbrødtoast
2/5
Middels
20-40 min
Kamskjell med blomkålkrem og brunet smør
4/5
Enkelt
20 min
Kveitesashimi
Middels
20-40 min
Laks sashimi med ingefærponzu
4/5
Middels
20-40 min
Laks Tataki
4/5
Middels
20 min
Kamskjell med grønn ertesuppe og asparges