Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Fiskeboller er en favoritt blandt de minste! Derfor bør du prøve fiskeboller i suppe. Det er raskt, godt og enkelt - og barna vil digge det.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g fiskeboller fiskeboller
  • 1 stk stk sjalottløk sjalottløk
  • 2 stk stk gulrot gulrot
  • 1 stk stk eple eple
  • 3 ss ss smør smør
  • 1 ts ts karri karri
  • 2 ss ss hvetemel hvetemel
  • 1 dl dl matfløte matfløte
  • fiskebollekraft fiskebollekraft
  • vann vann
  • salt salt

Tilbehør

  • 10 stk stk sukkererter sukkererter

Framgangsmåte

  • Skjær fiskeboller i mindre biter.
  • Finhakk sjalottløk, og skjær gulrot og eple i små terninger.
  • Ha smør i en kasserolle og fres sjalottløk blank.
  • Tilsett karri og la det surre i 2-3 minutter.
  • Dryss over hvetemel og bland godt.
  • Spe på med kraften til fiskebollene og vann, og rør til du har en jevn suppe.
  • Ha i gulrot og la sukken koke i 2-3 minutter.
  • Tilsett eplebiter, gi suppen et oppkok, og ha i matfløte og fiskeboller.
  • Smak til med salt og karri.

Server suppen med strimlet sukkererter drysset over.

Tips: Til 4 porsjoner trenger du ca. 5-6 dl væske av fiskebollekraft og vann.