Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk stk kongekrabbebein, kokt kongekrabbebein, kokt
  • 2 dl dl bulgur bulgur
  • 1 ss ss smør smør
  • 1 ss ss parmesan, revet parmesan, revet
  • 1 pack pack salat, småbladet salat, småbladet

Dressing

  • 1 stk stk eple, grønt eple, grønt
  • 1 ts ts pepperrot pepperrot
  • 2 ss ss hvitvinseddik hvitvinseddik
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Klipp opp skallet på kongekrabbebein, ta ut kjøttet og del det i mindre stykker.
  • Kok bulgur etter anvisning på pakken.
  • Rør inn smør og parmesan, og avkjøl.
  • Bland inn kongekrabbe og salat.

Dressing

  • Riv eple grovt og pepperrot fint, og bland det sammen med hvitvinseddik og olivenolje.
  • Smak til med salt og pepper.

Server bulgursalat med dressingen dryppet over.