Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Krabbeklør med spaghetti

Imponer med denne spesielle oppskriften neste gang du skal ha pasta. Krabbeklør og gode smaker er perfekt til spaghetti.

Krabbeklør med spaghetti
Foto: Norwegian Seafood Council

Framgangsmåte

  • Bank krabbeklørne lett. 

  • Kok spaghetti etter anvisning på pakken, men kort ned koketiden med et par miniutter. 

  • Finhakk hvitløk og sjalottløk, og stek i en stekepanne med smør. 

  • Tilsett fiskebuljong og hvitvin, og la det koke inn til det halve. 

  • Smak til sausen med saften av lime og litt pepper. 

  • Hell kokevannet av spaghettien, ha i sausen og la småkoke i 2-3 minutter. 

  • Vend krabbeklørne inn i spaghettien og varm forsiktig.

Server spaghettien med persille drysset over.

Tips: Det kan være lurt å ha skalldyrsbestikk tilgjengelig.