Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Prøv denne smakfulle retten neste neste gang du skal lage noe raskt og enkelt til middag. Server med ristet brød og Shriracha-majo. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 kg kg krabbeklør krabbeklør
  • 8 cl cl soyasaus soyasaus
  • 2 ss ss honning honning
  • 2 ss ss black pepper sauce black pepper sauce
  • 20 pepper, hel sort pepper, hel sort
  • 4 båter båt lime lime
  • 1 limes, juiced lime, juiced
  • 2 stk stk sjalottløk sjalottløk
  • 3 stk stk vårløk vårløk
  • olje olje

Sriracha-dressing

  • 4 ss ss majones majones
  • 1 ts ts sriracha sriracha

Framgangsmåte

Kakk sprekker i krabbeklørne slik at du kommer til krabbekjøttet.

Ha olje og løk i en varm stekepanne. Tilsett soyasaus, honning og black peppersauce. Varm til det tykner.

Tilsett krabbe og limebåter og vend inn i blandingen. La putre til krabben er varm.

Rist sort pepper i panna og mal den i morter. Ha på, sammen med vårløk, til slutt.

Server med ristet brød og Shriracha-majo.