Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Laks i tacoen, det er garantert en ny fredagshit! Server med en smakfull hjemmelaget krydderdipp.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 8 stk stk tacoskjell tacoskjell
  • 1 ts ts tacokrydder tacokrydder
  • 2 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 50 g g ost, revet ost, revet
  • salat, blandet salat, blandet

Krydderdipp

  • 1 dl dl lettrømme lettrømme
  • 1 dl dl majones majones
  • 0,5 ts ts sennep sennep
  • 0,5 ts ts sitronsaft sitronsaft
  • 0,5 ts ts tacokrydder tacokrydder
  • 2 ts ts sukker sukker
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • 2 ss ss rapsolje rapsolje

Framgangsmåte

  • Del laksefileten i tynne staver og stek i rapsolje i ca. 1 minutt på hver side.

  • Legg til side, og dryss over tacokrydder og hakket koriander.

Krydderdipp

  • Bland alle ingrediensene til krydderdippen, og smak til med salt og pepper.

  • Ha i mer tacokrydder om du vil ha mer smak.

Tilbehør

  • Varm tacoskjellene etter ansvisning på pakken.

  • Ha revet ost, salat og krydderdipp i skåler til servering.

Fyll tacoskjellene med revet ost, salat og krydderdipp, og ha til slutt i de stekte laksestavene.

Tips: Siden tacokrydder inneholder salt er det ikke nødvendig med ekstra salt på laksen.