Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Crispy fish fingers

Fiskepinner til å bli skikkelig glad i.

Crispy Fish Fingers
Foto: NSC

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 225 grader varmluft. Skjær søtpotetene i staver. Legg  dem på bakepapir i en langpanne, og ha krydder og olje over. Bland godt. Stekes i 20–25 minutter.
  • Bland deretter griljeringsmel/panko med krydderne. Pisk egget lett sammen i en annen bolle. Del opp fiskefiletene i passe stykker. Vend dem først i egget, så i brødblandingen.
  • Varm smør og olje i en stekepanne, og stek fiskepinnene på  medium varme til de er gyllenbrune og sprø.
  • Bland creme fraiche med mangochutney, og pepre etter smak.
  • Skjær paprikaen i små terninger, bland med finhakket koriander, maiskorn, pepper og salt, og skvis over limesaft.

Server Crispy Fish Fingers med søtpoteter, mangochutney, mais- og paprikasalsa,  koriander og  lime.