Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Fiskespyd er en turfavoritt blant barna. Denne oppskriften er uten gluten, skalldyr og nøtter, men pass på å sjekke om fiskekakene er glutenfri.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 4 stk stk potet, liten type potet, liten type
  • 2 stk stk fiskekake fiskekake
  • 1 stk stk paprika, gul paprika, gul
  • 1 stk stk squash, grønn squash, grønn
  • 4 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 2 ss ss olje olje
  • salt og pepper salt og pepper
  • 8 stk stk grillspyd grillspyd

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i terninger på ca. 3 cm.

  • Kok potet.
  • Del fiskekakene i fire og potetene i tykke skiver.

  • Vask, rens og skjær paprika i store biter og squash i tykke skiver.

  • Vask og del cherrytomatene i to.

  • Træ ingrediensene på grillspydene.

  • Pensle spydene med olje og dryss over litt salt og pepper.

  • Grill fiskespydene til fisken er gjennomstekt

Tips: Fiskespyd kan serveres i tortillalefse eller pitabrød, husk ev. glutenfri type. For å unngå uhell, klipp spissen av spydene etter at maten er tredd på.