Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Grillet laks i folie med asparges

Laks er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Hvis laksen er uten skinn, legger du den i en skål av folie. Server med asparges, godt brød og en frisk salat.

Grillet laks i folie
Foto: Audun Aagre

Framgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker og legg dem i små skåler som du lager av aluminiumsfolie.

  • Fordel smør, finhakket estragon, sitronskiver, salt og pepper på laksestykkene.

  • Lukk aluminiumsfolien og grill pakkene i ca. 4 minutter. 

  • La dem deretter trekke noen minutter på lav varme på grillen.

  • Skrell asparges og grill dem til de er møre, ca. 2 minutter på hver side.

  • Vend aspargesene i olivenolje og smak til med salt og pepper.

Server grillet laks med asparges, brød og salat.