Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Laks er noe av det enkleste du kan legge på grillen. En salat med frisk mango og spenstig chili passer svært godt til smaken av laks, og tar ikke mange minutter å lage. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper

Mangosalat

  • 1 stk stk mango mango
  • 1 potte potte koriander, frisk koriander, frisk
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 4 ss ss olivenolje, kaldpresset olivenolje, kaldpresset
  • 0,5 stk stk lime lime
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker og pensle med olivenolje.

  • Grill laksestykkene i ca. 2 minutter på hver side og krydre med salt og pepper.

Mangosalat

  • Skjær mango i biter.

  • Plukk bladene av korianderplanten, og skjær chili i små biter.

  • Bland mango, koriander og chili med olivenolje og limesaft.

  • Smak til med salt og pepper.

Server grillet laks med mangosalat ved siden av.