Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Rester fra gårdagens laksemiddag? Bruk det som matpakke! I denne oppskriften har vi puttet laksen i pitabrød, sammen med tzatziki, agurk og spinat. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 120 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 2 stk stk pitabrød pitabrød
  • 0,25 stk stk agurk agurk
  • 2 ss ss tzatziki tzatziki
  • 0,5 dl dl spinat spinat

Framgangsmåte

  • Flak laks i mindre biter.

  • Varm pitabrød etter anvisning på pakken

  • Skjær agurk i skiver.

  • Smør pitabrød med tzatziki og legg i agurkskiver, spinat og laks. 

Tips: Hvis du ikke har ferdigstekt laks så kan du steke laksen i stekeovnen på 180 °C, i 12 minutter.