Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Bruk rester fra gårdagens laksemiddag til matpakken. Grove pitabrød med laks, salat og kremost er enkelt, sunt og godt. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 120 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 2 stk stk pitabrød pitabrød
  • 0,25 stk stk agurk agurk
  • 1 stk stk tomat tomat
  • 30 g g kremost med urter kremost med urter
  • 2 blad blad salat salat

Framgangsmåte

  • Flak laksen i mindre biter. 

  • Varm pitabrød etter anvisning på pakken.

  • Skjær agurk og tomat i skiver.

  • Smør pitabrødene med kremost, og ha i laks, agurk, tomat og salat.

Tips: Hvis du ikke har ferdigstekt laks så kan du steke laksen i stekeovnen på 180 °C, i 12 minutter.